Jumaat, 30 April 2010

BERGOLEK,BERGULING DALAM BILIK PINK

Selamat pagi semua..macam-mana ni nak jadi blogger tegar, tengok dah 2 hari tak update blog ermmmm..Minggu ni tak der cerita yang menariklah dan gambar pun tiada dalam stok..

Oklah sebenarnya aku just melilau nak survey-survey barang warna pink untuk rumahku nanti, tapi bila satu gambar yang cukup menarik hati aku terpancul terus tak gerak mana dah... Ohh adakah ianya akan menjadi realiti?? Yes itu pasti!! Hahaha

Memang semua sedia maklum yang aku ni HANTU PINK, so kalau boleh semua benda aku nak pink..boleh gitu?? boleh ke tak boleh aku nak jugak..

So inilah bilik tidur impianku yang selama ini kuimpikan..bilik tidurku sebelum ini telah diambil oleh adiku si Nadia sebab aku dah kahwin so kene pindah bilik depan..huhu sedih tau tinggalkan bilik Pinky tu..banyak memori suka dan duka dalam bilik tu...




Inilah bilik tidur impianku..aku harap agar impianku termakbul untuk aku mendeconya menjadi sebegini inshaAllah..aminnnn..cantikkan?sejuk aje mata memandang..hepp biasa tu kutuk pink hehehe..
Oklah nanti aku update pasal syiria ok..nak tahu tunggu!!!!Sekarang tengah gian main Twitter..sangat best rupanya..twett..twett!!
Chaw cin chaw...

3 Orang Sayangkan Cik Nurul

kih kih kih ....ini bilik sesuai tuk budak2 ar nurul....tuk mia mia sesuai laaa keh keh keh ...tapi ade aku kesah...kalo dah minat tetap nak gak kan heheheheh...pink ni sweet...tenang jek mate

Jumaat, 30 April, 2010

pinkie.. ai laik!

Jumaat, 30 April, 2010

comel3.
sy pun suke gle2 pink.
hehe ;)

Sabtu, 22 Januari, 2011

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy