Isnin, 8 Mac 2010

WELCOME TO MY NEW BLOG

Hye semua..i love you pada semua yang sudi jenguk blog baru ni..ehhh tiba-tiba pulak HAHA..

Oklah sebenarnya nurul terpaksa pindah ke rumah baru ini memandangkan rumah lama tuan rumahnya mahu ambik semula..ehh tak..taklah HAHA..sebenarnya setting di blog lama tu dah jahanam tahap yang tak boleh diperbaiki lagi dan kerana itu terpaksalah nurul berpindah untuk menjaminkan keselamatan pelbagai aspek..ialah blog nurulkan perbagai berita sensasi dan tak sensasi wujud HAHAHA..

Agak penat jugaklah memindahkan segala perabot dan perkakas rumah..yang mana nurul tak berminat nurul tinggalkan aje buat kenangan dirumah lama...TAPI blog lama tetap dihati yerr...

Mahal jugak ye sewa lori untuk pengankutan barang tapi itu small matterlah KAHKAH...padahal aku tak sewa pun lori..apa kejadahnya nak sewa lori hehe pindah blog aje copy dan paste bukan nak kene angkut KAHKAHKAH...nurul buat lawak sila gelak sekarang....oppss cukup-cukup sikit-sikit sudahlah over tau you all ni ;)

Ohhh ye boleh tolong nurul???sila tinggalkan alamat url blog anda semua di bahagian komen,bukan apa senang nurul nak adjust masuk di kat blog nurul ;)

Jumpa lagi daaaaaa.....

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy