Isnin, 22 Mac 2010

SUPRISE FROM MY LOVE??

Kalau diikutkan besdayku sudah seminggu yang lepas berlalu TAPI oleh kerana neneku sakit di Terengganu,terpaksalah My love menemani papa dan mamaku pulang kekampung...dan sambutan birthdayku terpaksa ditunda demi nenek tersayang...Ohh yer,bukan aku sengaje tak join mereka pulang ke kampung tapi aku ditugaskan untuk menjaga dan menghantar adikku Si Nadia ke hostelnya wakaka...



Perkara yang tidak dijangka,telah membuatkan aku terharu ialah My love telah menghadiah sesuatu yang memang sudah lama ku idamkan selama ini..seingat akulah,aku tidak penah pun memberitahu My loveku tentang niatku untuk membeli benda ini namun naluri suami yang sentiasa memerhati sang isteri membuatkan aku betul-betul terkejut dengan hadiah birthdayku tahun ini...

Cepatlah nurul apa hadiahnya nak tengok ni...wokey-wokey sabar yerkk...sila scrol ke bawah


*

*

*

*

*

*

*

*

*

*
V

JENG-JENG-JENG




TEMPAT BARANG MEKUP KU HEHE..

FUHH TAK SABAR NAK MASUKKAN ISI-ISINYA..

BESAR BETUL KOTAK NI..ADA CAN BELI MEKUP LAGI...

JAM GUESS WARNA COKLAT FROM MY MAMA & GUESS HITAM FROM MY LOVE

Thanks ma sebab belikan jam yang kak yu minat...i love youuu so muchhh...Tahun ni aku dapat 2 utas jam tangan tau HAHA..yang satu lagi tu aku pow My loveku HAHAHA...

Kiranya lepas ni kalau ada orang call untuk mekup,tak derlah susah-payah macam sebelum ni..yelah nak angkut semua barang masuk dalam beg HEHE..sekarang tak susah lagi sebab dah ada beg khasnya..Seronoknya!!!!!

TO MY LOVE..THANKS YOU VERY MUCH I LOVE YOU SO MUCHHHHH

Oklah sampai disini saja untuk hari ini..mood memblog telah dimusnah oleh seorang makluk huh..bencinya!!!!

Chaw dulu..Assalamualaikum....

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy