Khamis, 18 Mac 2010

SUMMER DAY

Tepat aje jam 5pm terus punch card,tutup air cond dan lampu HAHA..ikut suka hati aku aje nak tutup semua benda tu walaupun masih ada lagi staff kat dalam office..melangkah keluar aje dah ternampak Ferari merah di tepi office,senyuman hensem menyambut kedatanganku ke dalam kereta.aktiviti wajib bila jumpa My love mestilah salam dan kiss kedua belah pipi muah..muah..;)


Setiap hari selepas mengambilku dari office,kami terus ke office papa pulak untuk mengambilnya..biasalah kongsi kereta untuk jimat minyak..minyak mahal oooo....HAHA.sambil menunggu papa tadi aku boleh terlelap pulak dalam masa 15 minit HOHO sungguh best dan mengasyikkan..hembusan angin dari aircond membuatkan aku terlena dibawa oleh arusnya HAHA...


5.45pm sampai rumah,mak oiii panasnya..bilalah cuaca summer ini akan berakhir?makin lama,makin teruk pulak keadaannyakan seperti air terpaksa dicatu tak pasal-pasal rumah engkau orang ada air,rumah aku air tiada HUHUHU...kerbaulah aku jawabnya..dah lah aku ni jenis suka mandi..dalam sehari aku boleh mandi sampai 5 kali tau! KAHKAH...bazir air ke??agrhhh janji badan aku selesa...


Arghhhhh leganya badan bila dapat mandi tadi..fuhhh comfirm lena tidur malam ni HEHEHE...apa-apa pun aku bersyukur walaupun diberi cuaca sebegini..siapalah aku untuk melawan kehendakNya..aku pasrah..mungkin lepas ni cuaca sejuk pulak akan melanda tiada siapa yang tahukan...Wallahualam...


Oklah aku dah mengantuk ni esok aku update lagi yerr..iyerr ajelah kalau mood rajin ku datang...


ZZzzzzZzzzZZZZ....

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy