Rabu, 24 Mac 2010

MUSIM FLU

kredit Pak Google

Sejuk ada panas pun ada..arghhh ini yang benci ni kalau time demam..aku memang jarang kene demam TAPI bila dah demam berpanjangan tau.aku dah tak larat..dah sarat!


Isnin kelmarin aku ok sahaja namun bila petang muncul aku jadi seperti bumi ini berpusing dan bukkk!!terjatuh di lantai nan comel...nasib baik sempat tanganku yang comel ini berpaut pada almari kalau tidak ohhh tidak tahu apa nak dicakapkan...


Adoii sakitnya kepala...sakit..sakit...bila akan sembuh?dah makan ubat tapi still belum sembuh HUHU.. ;(


Semalam My Love masakkan aku magie..fuhh sedap tu..tiba-tiba keinginan aku makan magie memuncak tanpa batasan dan sempadan..baruku sebut kata-kata itu,terus My Love melulu masak dapur dan mulalah operasi memasak magie.ketang..ketung..tung..tung..wah bunyi macam chef saja masak HAHA..janji aku makan dengan habisnya yeeeayy...sayang sedap you masakkkk i like it...


Selesai basuh periuk dan pinggan yang digunakan,aku terus menelan ubat yang diberikan oleh doktor...tak silap aku tak sampai 15 minit aku dah dibawa ke alam lain dimana jam 6.15am baru aku terjaga HAHA...Solat subuh pun antara larat dan tidak tapi ku gagahi jugak memandangkan hari ni aku nak masuk kerja jugak...cuci tangan bersih-bersih dan pakai lens..ohh ye lens aku dah sampai HAHA..oii nurul asal pasal lens pun ko nak citer??ko nak tau jawapan aku ke?sukahati akulah nak cerita ke tak HAHAHA..


Now entry ni dihasilkan di office ku..arghhh tak laratlah..nak menangis aje rasa..tapi aku perlu kuat,tak mau cengeng-cengeng dihadapan orang...malu..


Oklah aku dah tak larat nak pergi tidur sekejap ye pastu nak telah dadah yang diberikan oleh doktor semalam...HAHAHA..



Boleh bersurai sekarang....

5 Orang Sayangkan Cik Nurul

le cian,
hope sok ok udah.
jgn byk sngt ambik dadah k.
jgn lupa ambik dadah juz 3 kale..
lepas mkn.
hehheheee..=p.

Rabu, 24 Mac, 2010

NUR SOLEHAH --> thanks sudi singgah..ambik dadah sikiet aje ikut dos katakan hahaha

Rabu, 24 Mac, 2010

zie ari² kene flu taw nurul. if x mkn ubat...tros jd demam gitu..sobsobsob. resdong maaa :( hehehe

get well soon dear ^_^

Rabu, 24 Mac, 2010

akak pun taksuke laa kene flu....kalo demam ke okey lagi....jgn laa flu..... rimas batang idong aku heheehehe..

amboi2 cik abe siap masakkan megi lagi....ko sebut2 megi ni tetibe akak tingin nak makan megi asam laksa....mak oii...sodapnyer....

lens ape nurul...akak baru beli brown....akak mmg takleh pakai kaler lain...nampak pelik jek muke kang

Rabu, 24 Mac, 2010

salam nurul ...semuga cepat sembuh..dah dapat tak email dari nuffang...kalau dah dapat bagitaulah yer...nanti akak sms no yer..kredit tak adalah..

untung dapat hadiah mahal-mahal dari hb dan parent kamu..untung memang beruntung.

Khamis, 25 Mac, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy