Jumaat, 26 Mac 2010

MAJLIS MERISIK DIRIKU (2/9/2007)

Arghhhh lega tekak yang loya ni bila hirup air jambu + asam boi perghhh sedap..baru selesai makan ubat demam..harap isnin ni boleh masuk kerja aminnnn..

Oklah.sebenarnya inilah kali pertama aku mengupload gambar-gambar private bagi diriku untuk tontonan umum HAHA...kesian jugak dekat Liyana asyik tanya bila dia boleh tengok gambar-gambar masa aku kahwin...

Aku dirisik pada 2 sept 2007 berserta dengan majlis kenduri kesyukuran adik lelaki aku yang masa tu bakal berangkat ke Rusia menyambung pengajian..Pada majlis merisik,pihak lelaki memberikan aku sebentuk cincin belah rotan dan sepasang kain dan aku membalas sebakul buah-buahan,kek dan sepasang kain baju melayu...


HANTARAN DARI PIHAK AKU

HANTARAN DARI PIHAK LELAKI
Perasaan aku selepas dirisik,macam tak percaya..ialah baru berkawan genap setahun dah ada orang nak sunting aku..dalam hati alangkah gembiranya tak terhingga...dan untuk pengetahuan anda semua My love aku tu rupa-rupanya menjadi rebutan budak-budak office aku dulu..masa tu aku tak tahu apa-apa tapi lepas aku dah berkawan dengannya adalah beberapa suara sumbang cuba memporak-porandakan hubungan kami..TAPI kami buat bodoh aje..kenapa nak salahkan aku lak kan kalau dah iaya-iya minat kenapa tak tackle masa aku belum masuk kerja kat situ lagi HAHAHA...aku nikan jenis selamber yaya aje..diorang cakap sebijik aku pulangkan balik batu keras sebijik baru kene buku dan ruas ehh betul ke tak peribahasa aku ni..??hentam sahajalah...
Bersambung dengan cerita pertunangan....sabar yek haha...

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy