Jumaat, 26 Mac 2010

MAJLIS MERISIK DIRIKU (2/9/2007)

Arghhhh lega tekak yang loya ni bila hirup air jambu + asam boi perghhh sedap..baru selesai makan ubat demam..harap isnin ni boleh masuk kerja aminnnn..

Oklah.sebenarnya inilah kali pertama aku mengupload gambar-gambar private bagi diriku untuk tontonan umum HAHA...kesian jugak dekat Liyana asyik tanya bila dia boleh tengok gambar-gambar masa aku kahwin...

Aku dirisik pada 2 sept 2007 berserta dengan majlis kenduri kesyukuran adik lelaki aku yang masa tu bakal berangkat ke Rusia menyambung pengajian..Pada majlis merisik,pihak lelaki memberikan aku sebentuk cincin belah rotan dan sepasang kain dan aku membalas sebakul buah-buahan,kek dan sepasang kain baju melayu...


HANTARAN DARI PIHAK AKU

HANTARAN DARI PIHAK LELAKI
Perasaan aku selepas dirisik,macam tak percaya..ialah baru berkawan genap setahun dah ada orang nak sunting aku..dalam hati alangkah gembiranya tak terhingga...dan untuk pengetahuan anda semua My love aku tu rupa-rupanya menjadi rebutan budak-budak office aku dulu..masa tu aku tak tahu apa-apa tapi lepas aku dah berkawan dengannya adalah beberapa suara sumbang cuba memporak-porandakan hubungan kami..TAPI kami buat bodoh aje..kenapa nak salahkan aku lak kan kalau dah iaya-iya minat kenapa tak tackle masa aku belum masuk kerja kat situ lagi HAHAHA...aku nikan jenis selamber yaya aje..diorang cakap sebijik aku pulangkan balik batu keras sebijik baru kene buku dan ruas ehh betul ke tak peribahasa aku ni..??hentam sahajalah...
Bersambung dengan cerita pertunangan....sabar yek haha...

5 Orang Sayangkan Cik Nurul

pink yg hebat huhu!

Sabtu, 27 Mac, 2010

sweet sangat kisah cinta ko.....bermula di swimming pool rupenye hahahhahahaa...sweet wooo.....

ooo ko wat merisik ngan tunang lain2 yeak...akak duluwat sekali...sebab faktor jauh heheheeheh...

Sabtu, 27 Mac, 2010

vavava.....kelas statement ko dik
betul tu....betul ler tu kan...best woman win...ngeh ngeh ngeh...sapa cepat dan berusaha, dia ler yg dpt ....ye tak...

akak ko nie dulu dik...abg hemlin dtg merisik tangan kosong jer tau...hu huhu...kalau tak merasa gark pakai cincin byk2 di jari

Sabtu, 27 Mac, 2010

salam nurul..wah baguslah dapat pergi..nanti kita jumpa ek..tentu susah nak jumpa reramai..
ni no akak 019-3874160..

Ahad, 28 Mac, 2010

EN MIMPI --> peminat fanatik tau haha

Jumaat, 02 April, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy