Rabu, 17 Mac 2010

KOLEKSI PINK BERPANTHER-PANTHER :)

Selesai sudah solat isyak.Fuhh lega..boleh memblog HAHA..Hari ini aku rasa sangat penat..penat yang memang penatlah.korang faham tak apa yang aku luahkan ni?kalau tak faham buat-buat faham ajelah KAHKAH..sambil memblog layan DJ Aurora berceloteh haha sangat fun...ada juga peneman aku malam-malam begini...
Ehh esok hari Khamis yer..cepat sungguh masa berlalukan..Nak pakai baju batik yang mana yer?ehh tetiba keluar pasal batik kenapa erk?bukan nak bercerita pasal PINK?KAHKAH..Nurul keluar sekarang!!
Wokey-wokey sekarang aku ceritalah ni..rilex arrr gelojoh sangat anda ni tau HAHAHA..
Korang tahukan yang aku ni memang fanatik warna PINK!!so untuk aku membuktikannya,dengan besar hati,hidung,mata aku menunjukkan koleksi pink aku pada anda semua HEHE..Ye aku kene akui bukan semua orang minat warna pink,tapi itu hak masing-masing bukan so tepuk dada tanyalah suka colour apa HEHE..Nurul buat lawak ke??tak derlah buat show aje..;(
Tanpa membuang masa silalah scrool kebawah yer untuk melihat foto-foto koleksi Pink aku HAHA..jangan kutuk ok..aku tak suka..heppppp biasa macam tu..kalau tak suka simpan dalam hati aje..jaga perasaan Cik Nurul ni sikit HOHO..


mouse,hp,sandal..

bantal busyuk,koleksi beg,timbang badanku yang chomel..

rantai,gelang dan patung gaunku HEHE..

cantik tak luppy ku?wallpaper princess pink lagi tu tau haha..

Luppyku selalu menjadi tumpuan kanak-kanak riang sekiranya aku online di Restoran Makanan segera seperti McD & Kfc..pada mula-mulanya aku tak perasan iyelah aku ni kalau dah mengadap memang tak pandang kiri kanan dah..bila nak makan atau minum baru perasan ada kanak-kanak comel dihadapanku sambil memegang luppyku HAHA..lawak betulah..Kak Erna aku pun dah tau dah kalau aku beli sesuatu mesti pink sampaikan anak dara dia pun dah terikut aku KAHKAH..Entahlah aku pun tak tahu kenapa aku suka pink..dan yang pasti warnanya sangat lembut dan so sweetttttttt...

Nanti aku tempekkan gambar wedding aku yang serba-serbinya pink..HAHA..sampai dalam dan luar rumah pun pink fuhhhh nasib baik aku mempunyai papa dan mama yang sangat spotting ..mama i love you...papa i kiss you muahhhhh..TAPI aku tak janji bila ye...korang macam tak kenal aku HAHA..kata esok nak upload tapi bila malas bermaharajalela mulalah lambat upload...

Oklah mata pun dah mula malu-malu kucing untuk meminta diri terpejam HAHA.ayat skema tak hinggat..

Good Night..jangan lupa baca ayat kursi sebelum tidur ya...

Tatatititutu...........sign out now.....................

4 Orang Sayangkan Cik Nurul

sy pon suka pink!!!! cantik..
tp laptop sy gmbar sheep =_=" xjmp skin wane pink

Rabu, 17 Mac, 2010

i love pink too!

i kan nak pindah umah..so memang nak deco dgn brng2 pink!hehehe

Khamis, 18 Mac, 2010

cntek.cute giler...nmpak sngat ahh u suke pink.

Khamis, 18 Mac, 2010

akak pun fanatik pink gak.. hehehehe

Isnin, 29 Mac, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy