Jumaat, 19 Mac 2010

“I’m going to the Gatsby Deodorant Street Fair”.



Wahhh projek rahsia dari bibir ke bibir tuuu...siap bagi nama projek 400 yang ditaja oleh Gatsby Deodorant Street Fair.


Jom sertai event ini manatau boleh mengeratkan lagi tali persahabatan antara satu sama lain..Tiba-tiba aku menjadi semangat tak tentu pasal yelah 1st time nak join,itupun nasib baik Kak Ina bagitahu aku macam aner nak join thanks yer kak...


Event ni terbuka pada 400 orang ahli Nuffnang Glitterati,so sesiapa yang tak menyertai memang rugi serugi-ruginya HAHA..banyak betul perkataan rugi ;)


Oklah butiran lokasi dan tarikhnya ialah :



Date: 17 April 2010
Time: 10 am – 5 pm
Venue: Front Foyer, Ground Floor,
Berjaya Times Square, Kuala Lumpur



Bukan saja dapat berjumpa dengan kenalan blogger baru tapi kalau nasib menyebelahi kita inshaAllah kita bakal membawa pulang hadiah bernilai rm15,000.00 tak nak ke??aku nak HEHE..Bukan setakat itu aje malah fun fair games seperti Sumo Wrestling (in air bag suits!), gladiator battles dan macam-macam lagi menanti anda.




Sesiapa yang tak penah join event Nuffnang seperti nurul,eloklah join this event mana tau lepas ni boleh melebarkan lagi sayap memblogging ni HAHA..berangan ajelah aku ni..




Nak tau lebih lanjut sila click ini www.gatsby.com.my/streetfair..

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy