Jumaat, 19 Mac 2010

CUTI-CUTI INDONESIA 2010

12 Feb - 8 Feb 2010 Bahagian (i)

Indonesia lagi...aku tau rata-rata akan berkata begitu pada diriku..nak buat macam-mana kita kenalah pergi negara yang matawang lebih rendah dari negara kita kalau tak HANYA PANDANG SAHAJA pada setiap barang yang dijual...

Ini adalah kali ke 3,aku dan My love kesana.manakala family aku inilah kali ke 2 ke Bukit Tinggi Indonesia selepas gempa bumi yang melanda padang tahun lepas...Sebenarnya kalau diikutkan ini cerita Raya Cina lepas HEHE..terperam ok ..

Kami bertolak dari rumah seawal jam 3.30am sebab nak naik bas ke LCCT...dalam bus kami tidur...



Jam 5.30am kami pun sampai di LCCT..terus ke check in HOHO sebenarnya kitaorang dah check in online tapi walaupun dah check in online beraturnya still panjang untuk masukkan bag-bag semua...macam tak berbaloi aje....





Merenung kedai-kedai perfume yang ada di LCCT..HAHA..tapi masa ni My LOve tak nak layan sebab yang ada pun belum buka lagi HUHU..merajuk sudahhhh


Inilah mamaku yang tersayang...betul tak aku cakap mamanya sepet..comel-comel macam anaknya HAHAHA...

Yahoooo sudah mahu terbang...tak sabarnya nak kesana HAHA..



Adik,mana satu ko nak naik??cepat pilih HAHA..



My Love aku ni saje nak manyakatkan aku sebab dia nak order sesuatu..dan..dan aku cakap tak boleh..konon merajuk tak dapat perfume HAHA..



Terbanglah kami dengan diringi doa semoga selamat pergi dan balik ....


Kalau sesiapa nak bercuti-cuti macam ni,aku ingatkan supaya korang belilah sandal yang tapaknya rata aje..sebab comfirm kaki korang sakit...sebelum ni aku kesini pakai boot ko...biasalah bergaya punya pasalkan HIHI.. T_______T

InshaAllah esok aku sambung lagi yer dengan cerita bahagian (ii)
apalagi sila keluar barisan yerr :)

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy